Betahome stock and prices are live and up to date. Shop with confidence.
Menu
Shopping cart
You have no items in your shopping cart.

ابزار مورد نیاز یک کاشی‌کار حرفه‌ای

- Comments (0)
ابزار مورد نیاز یک کاشی‌کار حرفه‌ای

در عصر ساختمان سازی نصب کاشی تا حدود زیادی یک هنر محسوب می شود. برای طرح‌بندی و ترکیب کاشی‌ها با بافت‌ و ضخامت‌های مختلف در یک الگوی جذاب، سال‌ها تمرین و کار لازم است. یک نقاش برای ایجاد هنر خود از جایگزین‌هایی مانند تفاله قهوه، شراب، و یا حتی گلبرگ‌های گل می‌تواند استفاده کند، اما وقتی‌که بحث استفاده از ابزار کاشی به میان می‌آید جایی برای خلاقیت‌های این چنینی وجود ندارد. با این حال، شاید نیازی به گفتن نباشد که مشاهده رضایت و شگفتی در چهره صاحب‌خانه پس از دیدن نتیجه نهایی کار، بسیار ارزشمند است.

قبل از اینکه به فروشگاه ابزار فروشی بروید و مقدار زیادی پول در آنجا خرج کنید، لحظه ای صبر کنید و درباره ابزار مورد نیاز خود فکر کنید. اگر می خواهید مانند حرفه ای ها خرید کنید، پس به مطلب ما درباره ابزار مورد نیاز برای کاشی کاری نگاهی بیندازید.

 


1.  ابزار برش دستی کاشی

دستگاه برش دستی کاشی یکی از مهمترین ابزارهایی است که شما به عنوان یک کاشی‌کار به آن نیاز دارید . ابزار برش کاشی دستی در عین چند کاره و سبک بودن،روش کار استفاده آسانی دارد، که با استفاده از آنمی‌توانید ،حجم بالایی از کار را با کمترین میزان خستگی انجام دهید.
استفاده از ابزار دستی برش کاشی نه تنها می‌تواند سرعت برش را افزایش دهد، بلکه شما را قادر می‌سازد که تنها با یک دست از آن استفاده کنید. خروجی کار، برش، تمیز و دقیق است و چنان‌چه شما با سرامیک و یا شیشه نیز کار کنید، این ابزار برکیفیت متریال در سطح تاثیری نمی‌گذارد.
 با استفاده از این ابزار، کاشی‌ها در ابعاد مختلف، حتی در مقیاس بزرگ مانند (26، 36، و یا حتی 60 اینچ) را به راحتی می‌توانید برش دهید. 


2.  کاشی بر

بیشتر قطعات کاشی‌کاری، به برش‌کاری نیاز دارند تا زمانی که نصب می‌شوند، کاملا اندازه باشند. برای ایجاد برش‌های عالی بر روی انواع مختلف متریال مانند سرامیک، شیشه، پرسلان و یا سنگ‌های طبیعی، "کاشی‌بر" یک وسیله ضروری برای شما خواهد بود.

 

3. مته الماسی دریل

گاهی اوقات شما با مواردی روبرو می‌شوید که نیاز است برای گذر لوله‌ها، دستگاه تخلیه و یا اتصالات شیر آلات حفره‌هایی بر روی سطح کاشی ایجاد کنید.برای عدم ترک و شکستگی سطح کاشی حین  ایجاد کردن حفره روی آنها، نیاز به محاسبات ریاضی و ابزار با کیفیت دارید. 
چنان‌چه شما با متریال مختلف کار می‌کنید، مته دریل ابزاری حیاتی برای شماست. پیدا کردن مته‌های دریل با قطرهای مختلف شما را قادر به ایجاد حفره‌های بر روی سطوح متفاوت نظیر گرانیت، پرسلان، شیشه‌ای و یا کاشی‌های مرمر می‌سازد.
مته الماسی دریل دارای ویژگی‌هایی نظیر برش خیس می باشد، که این امکان را در اختیار شما قرار می‌دهد تا میزان گرد و غبار و سر و صدا در محیط کار را کاهش دهید. نکته‌ قابل توجه حصول اطمینان از دارا بودن دهانه‌های جانبی دستگاه است که این امر باعث می‌شود فرآیند خنک شدن مته‌های دریل بهبود یابد. این دهانه‌ها پس از هر بار استفاده از ابزار، حذف پسمانده‌ها را آسان و فرآیند نصب را سریع و راحت می‌کند.‌

 
4.  میکسر ملات کاشی

یکی از جنبه‌های حیاتی در نصب موفقیت آمیز کاشی، درست کردن ملات مناسب است. به شرطی که شما بدانید چگونه می‌توانید ملات را به خوبی مخلوط کنید، نداشتن ابزار مخصوص مهم نیست. کیفیت مخلوط کردن ملات نه تنها کل فرآیند کاشی‌کار را ساده‌تر می‌کند، بلکه به شما کمک می‌کند تا پیوند قدرتمند ایجاد کنید و به این ترتیب نصب با دوامی را تجربه خواهید کرد.
میکسرهای ملات کاشی در انواع مختلفی با  دور موتورهای گوناگونی موجود است که کاملا برای مخلوط کردن سیمان، چسب، رنگ، رزین‌ها و سایر متریال مناسب هستند. به عنوان یک قاعده کلی، همیشه باید اطمینان حاصل کنید که از تیغه مناسب برای ترکیب ملات استفاده می‌کنید.

 

5.  سطل لاستیکی

سطل لاستیکی خوب از مهمترین ابزارهای کاشی‌کاری است که اغلب نادیده گرفته می‌شود. نه تنها شما می‌توانید از آن برای مخلوط کردن یا حمل ملات استفاده کنید، بلکه متریال لاستیکی استفاده شده در این محصول، سطل‌های لاستیکی را آسان‌تر از سطل‌های پلاستیکی تمیز می‌کند. حتی اگر ملات کاملا خشک باشد، باز هم برای تمیز کردن یک سطل لاستیکی در مقایسه با یک سطل پلاستیکی سخت، زمان کمتری استفاده می‌شود.
سطل‌های لاستیکی با دوام و انعطاف پذیری بالاییکه دارند، از ابزارهای اضافی هستند که برای کاشی‌کاری حیاتی به شمار می‌روند. نیازی به گفتن نیست که این سطل‌ها قابلیت انباشته شدن دارند و همچنین فضای زیادی را اشغال نمی‌کنند. بنابراین، برای تهیه آن‌ها در اندازه‌های مختلف اقدام نمایید.


6. ماله کاشی

صرف نظر از نوع کاشی هایی که نصب می کنید چه سرامیک و چه سنگ طبیعی، لازم است که آنها را با ملات سیمانی بر روی سطح ثابت کنید. برای اینکه کاشی ها تا حد ممکن به دیوار یا کف بچسبند باید ملات را تراز کنید.
اگر می خواهید نتیجه نهایی کار حرفه ای به نظر برسد ماله کاشی یکی از مهمترین ابزارهای موثر در آن است .
هنگام خرید ماله، حتما سایز مناسبی را انتخاب کنید تا هر بار اندازه یمورد نیاز را پوشش دهید. به شکل ماله نیز توجه داشته باشید. از آنجا که هر پروژه نصب کاشی الزامات خاص خود را دارد توصیه می کنیم هر دو ماله U-notched و شکاف مربع را خریداری کنید. دنبال ماله سبک وزن و محکم باشید تا فرآیند مخلوط کردن ملات آسان شود.


7. ماله بندکشی

بندکشی یکی از مهمترین بخش‌های فرایند کاشی‌کاری است که بدون آن، سطح ظاهری ناهموار و ناتمام خواهد داشت. بندکشی میان کاشی ها را پر و آنها را به هم متصل می کند.
ماله لاستیکی بندکشی شامل یک لاستیک محکم و انعطاف‌پذیر است که به یک دسته C شکل متصل شده است.با توجه به سطوح مختلف از نظر سختی و ضخامت باید بهترین گزینه که منجر به نتیجه ایده‌آل می‌شود را انتخاب کنید. به یاد داشته باشید در سطوح و طرح‌های مختلف، کارایی آن متفاوت خواهد بود. بنابراین، قبل از انتخاب ماله بندکشی، نیازهای خود را در نظر بگیرید.

 

8.  سیستم تراز کاشی

سیستم تراز کاشی شامل تمام چیزهایی است که کمک می‌کنند تا کاشی‌ها هم سطح با هم نصب شوند؛ ابزارهایی مانند، گیره‌های تراز کننده و انبر گیره‌های تراز سریع کاشی‌ها را تضمین می‌کنند. برای اطمینان از اینکه فشار بر روی کاشی‌ها به طور مساوی توزیع شده، از آن‌ها استفاده می‌شود. بنابراین کل محیط را هم‌سطح می‌کند.


9. اسپیسر کاشی

چندین دهه پیش، نصابان حرفه‌ای در طول فرآیند نصب کاشی از طناب، پیچ و شیشه و ... برای نگه داشتن کاشی‌ها در فاصله مشخص از یکدیگر استفاده می‌کردند. خوشبختانه در عصر کنونی با پیشرفت روزانه اسپیسر کاشی فاصله‌ای یکسان بین کاشی‌ها را ایجاد می کند که برای الگوهای دیگر نیز قابل تغییر است.
Twinflex در حال حاضر نمونه‌ای از اسپیسر کاشی است که فرآیند نصب را به طور قابل توجهی بهبود می‌بخشند. این اسپسرهای کاشی در حالی‌که از مواد با کیفیت و با دوام ساخته شدند، دارای تمام ویژگی‌های ممکن را در یک مدل واحد هستند که سال‌ها می‌توانند بدون فرسوده شدن مورد استفاده قرار ‌گیرند.

 

10. پد زانو

کاشی‌کار حرفه‌ای بودن نیازمند فعالیت زیادی است. یک کاشی‌کار اعم از مبتدی تا حرفه‌ای، بر خلاف یک کارمند دفتری، برای نصب کاشی نیاز به فعالیت‌های جسمانی زیادی دارد. مدام در حال نشستن و برخاستن است و از بازوان خود برای ترکیب کردن ملات استفاده می‌کند.
مهم نیست که شما جوان یا پیر باشید، اما نشستن و بلند شدن بر روی زانو به صورت مداوم، در نهایت منجر به آسیب خواهد شد. پدهای زانو نه تنها از زانوهای شما محافظت می‌کنند، بلکه کار شما را امن‌تر و راحت‌تر می‌کنند. در حال حاضر، محصولات ارگونومیک دارای بالاترین سطح مقاومت هستند.
یک کاشی‌کار حرفه ای نیاز به ابزار نصب حرفه ای دارد. دیگر این موضوع که تا چه حد ماهر یا متعهد هستید، از اهمیت زیادی برخوردار نیست، زیرا کار شما تنها به خوبی ابزارهایی که در اختیار دارید، بستگی دارد. خودتان را با بهترین ابزار نصب کاشی تجهیز کنید تا پروژه‌هایتان با بالاترین کیفیت، به پایان رسانید.

 

11. اسفنج دوغاب

اگر فکر می کنید هر اسفنج کهنه ای برای این کار مناسب است، اشتباه می کنید. اسفنج های دوغاب کاری مخصوص همین کار ساخته شده اند و با تراکم و قدرت جذب بالا به راحتی می توانند دوغاب اضافی را از روی سطح مورد نظر پاک کنند. قبل از شروع کار، مطمئن شوید که اسفنجی که از آن استفاده می کنید تمیز باشد. به خاطر داشته باشید که باید حتما همه دوغاب اضافی را جمع کنید، چون باقیمانده آن میتواند کاشی را لکه دار و رنگ آن را عوض کند.

 

12. خط گچ یا سطح لیزری

 در کاشی کاری توجه به خطوط مستقیم بسیار مهم است، بنابراین ضروری است که آنها را مشخص کنیم تا اطمینان حاصل کنیم که اولین ردیف کاشی صاف است. شروع یک زاویه، مهم نیست چقدر کوچک است، اگر صاف نباشد نتیجه را خراب می کند. خط گچ ابزاری ساده است که شامل سیم یا رشته ای است که با گچ پوشانده شده است. خطی را که میخواهید پیدا کنید، آن را روی دیوار بگذارید و نتیجه آن نقشی است که میتوانید از آن به عنوان راهنما استفاده کنید. سطح لیزری هم همین کار را با دقت و سبک یندی بهتری انجام می دهد، اما پرهزینه تر است. اگر میزان بودجه و استفاده از تکنولوژی برایتان مهم است، پس از خط گچ استفاده کنید، اما نباید اشتباهی کنید.

 

13. چکش لاستیکی

زمان نصب کاشی به کف یا دیوار، چکش پلاستیکی کمک می کند که کاشی را به راحتی به داخل هل دهید و جای آن را به درستی تنظیم کنید. این ابزار ملات زیر کاشی را به طور مساوی در همه جا پخش کرده و سطح بافت دار کاشی را پر می کند.نکته ی این کار این است که نباید آن را زیادی محکم بکوبید. بهتر است چندین بار به کاشی ضربه بزنید تا اینکه یکباره یک ضربه محکم به آن بزنید، چون این کار ممکن است موجب شکستن کاشی شود. برای اینکار از چکش استفاده نکنید، چرا که موجب شکستن کاشی می شود.

 

 

حرف آخر

دشمن یک کار تمیز و مرتب، عدم آمادگی و استفاده از ابزار نامناسب می باشد. از قدیم می گویند "کارگر بد ابزارش را سرزنش می کند" اما در صورتی که باید بگویند "کارگر بد از ابزار بد استفاده می کند". چنین فردی نباشید؛ اطمینان حاصل کنید که کاشی کاریتان به صورت استاندارد و حرفه ای انجام شود.

همچنبن می توانید ابزارآلات با کیفیت را از همین وبسایت انتخاب و خریداری کنید. برای رفتن به صفحه ابزارآلات اینجا کلیک کنید.

Comments (0)
*